Un equipament social innovador

El Centre Social El Roser, inaugurat el 2 de febrer del 2022, és un nou equipament municipal, integrador i innovador, d’empoderament de les persones en situació de vulnerabilitat.

Un dels dos serveis que el configuren, el d'alimentació, que començar a funcionar a principis de gener.de 2022. L'altre servei, el d'allotjament temporal, està previst que es posi en marxa a l'abril. Tots dos serveis són també una oportunitat d’inserció laboral per a persones que tenen molta dificultat per trobar feina en el mercat laboral.

En el seu conjunt, aquest centre, que depèn de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, té com a objectiu impulsar les polítiques d'atenció a les persones amb nous serveis i una nova aposta per programes ja existents, com el de gestió alimentària o el d'allotjament de persones en situació de vulnerabilitat social.

A més, l'equipament està concebut per potenciar la integració. Per això, acull també una cafeteria oberta a tothom i una sala a disposició de l’Associació de Veïns de la Urbanització Xalets Quintana.