Un equipament social innovador

El Centre Social El Roser, inaugurat el 2 de febrer del 2022, és un equipament municipal, integrador i innovador, d’empoderament de les persones en situació de vulnerabilitat.

El configuren dos serveis, el d'alimentació, que va començar a funcionar a principis de gener de 2022, i el d'allotjament temporal, que va començar a funcionar a principis de novembre del mateix any. Tots dos serveis són també una oportunitat d’inserció laboral per a persones que tenen molta dificultat per trobar feina en el mercat laboral.

En conjunt, el Centre Social El Roser, que depèn de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, té com a objectiu impulsar les polítiques d'atenció a les persones amb serveis inexistents a la ciutat fins a la creació d'aquest centre i una nova aposta per programes ja existents, com el de gestió alimentària o el d'allotjament de persones en situació de vulnerabilitat social.

A més, l'equipament està concebut per potenciar la integració. Per això, acull també una cafeteria oberta a tothom i una sala a disposició de l’Associació de Veïns de la Urbanització Xalets Quintana.